Helmikodit kasvaa entistäkin paremmiksi

Helmikotien iloiseen joukkoon on liittynyt uutta henkilöstöä. Tällä kertaa Antti ja Kaisu saivat kaveriksi Lindan ja Katrin, joiden ammattitaidon avulla Helmikodit pystyvät palvelemaan asiakkaitaan entistäkin paremmin Rovaniemen alueella, oli sitten kyse kodin vaihdosta tai vuokraamisesta.

Linda Krajewski loi pitkän uran kansainvälisissä työtehtävissä ympäri maailmaa ja päätti palata takaisin kotiin. Täsmällinen ja helposti lähestyttävä Linda on tehnyt koko elämänsä töitä ihmisten auttamisen parissa. Lindalla on loistavat neuvottelutaidot ja hän on valmiina auttamaan sinua löytämään juuri oikean kodin. Ole yhteydessä Lindaan ja saat iloisen sekä aikaansaavan välittäjän, etsitpä sitten uutta kotia tai mietit vanhan asunnon myyntiä.

Katri Kaihua työskentelee meillä myyntisihteerinä. Katri pitää huolen myyntikohteiden asiakirjahallinnasta ja auttaa välittäjiemme toimia,  jotta he voivat keskittyä asiakkaiden palvelemiseen parhaalla mahdollisella tavalla. Katri löydät toimistoltamme jossa hän vastanottaa asiakkaat mieleenpainuvan hymyn kera.

Askarruttaako kodinvaihto? Haluamme toivottaa teidät tervetulleiksi tutustumaan ja juttelemaan kanssamme, autamme mielellämme kaikissa asuntokaupan kiemuroissa. Toimistomme löytyy aivan ydinkeskustasta, osoitteesta Kansankatu 12.

Ota yhteyttä
close slider


* = Pakollinen kenttä

Hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käyttämisen yhteydenottoa varten.
Rekisteriseloste