Aitoa välittämistä

Helmikodit syntyi halusta tehdä välittämistä entistäkin paremmin. Meidän tarkoitus ei ole olla alan suurin vaan parhain välitystoimisto. Joillekin helmi merkitsee suurinta ja arvokkainta, meille se tarkoittaa kaikkia koteja. Haluamme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla yhdessä elämäsi suurimmista taloudellisista päätöksistäsi. Se onnistuu aidolla palveluhalukkuudellamme ja vahvalla ammattitaidollamme. Tervetuloa palveltavaksi!

Meille kaikki kodit ovat helmikoteja

Helmikotien toimintatapa on henkilökohtainen: soitto tai tapaaminen. Varmistamme, että tiedät kuun jokaisena päivänä, missä vaiheessa kotisi myynti on. Parhaan mahdollisen ostajan tai myyjän löytäminen vie joskus aikaa, mutta meillä on aikaa huolehtia asiakkaidemme tarpeista. Jokainen välitettävä asunto on yhtä arvokas helmi, jonka välittäminen on meille kunnia-asia. Toimimme oppaanasi, oli matka sitten pitkä tai lyhyt.

Asunnon välittämisessä on usein mukana niin vahvoja tunteita, että välittäjän rooli auttajana ja myynnin tukena on elintärkeä. Kunnioitamme asiakkaan tunteita, sillä asunnon myynti kuin ostaminenkin ovat suuria päätöksiä. Olemme tukenasi ja apunasi asuntokaupan koukeroissa, olet sitten myyjä tai ostaja. Sinun ei tulekaan tietää kaikkea, se on meidän työtämme.

Lupauksemme on, että saat aitoa, hyvää palvelua. Olemme myyntihenkisiä, alamme pitkän linjan ammattilaisia. On tärkeää, että saat kodistasi hyvän hinnan. Yhtä lailla tärkeää on löytää oikea ostaja oikeaan kotiin. Olemme vastuullinen ja luotettava kumppani osana kodinvaihtoasi.

Helmikodeille kaikki asunnot ovat helmiä. Meillä ihmiset eivät ole euronkuvia. Helmikodeilla saat aina henkilökohtaista, asiantuntevaa ja laadukasta palvelua. Kohtelemme sinua asiakkaana, kuten toivoisimme itseämme kohdeltavan. Aitoa välittämistä, sen lupaamme.

“Asunnon välittämisessä on usein mukana niin vahvoja tunteita, että välittäjän rooli auttajana ja myynnin tukena on elintärkeä.”

Antti Pietilä vietti alan 7 vuotta aitiopaikalla seuraten valtakunnallista ja paikallista kiinteistönvälitystä. Hän totesi, että asiat voi tehdä vieläkin paremmin: syntyi Helmikodit.

Antti on siis kiinteistövälitysalan vahva ammattilainen, jolla on 10 vuoden kokemus vaativista tehtävistä. Loistavat neuvottelutaidot omaava myyntihenkinen yrittäjäpersoona on työhistoriansa aikana palvellut Rovaniemellä yli kuuttasataa asunnon myyjää tai ostajaa. Antille on kunnia-asia olla luottamuksesi arvoinen. Häneltä saat takuuvarmasti aitoa apua asunnonvälitykseesi liittyen.

Ota yhteyttä Anttiin

Antti Pietilä

yrittäjä, LKV, kaupanvahvistaja
0447670060
antti.pietila@helmikodit.fi

Kaisu Mikkolalle on kertynyt pitkä kokemus asuntokaupasta. Hänen iloinen ja energinen elämänasenne kiinteistönvälittäjänä näkyy: Kaisu ottaa huomioon asiakkaan elämäntilanteen ja kuuntelee sydämellä.

Tämän huippuammattilaisen aito halu auttaa, ja tapa tehdä kiinteistönvälitystyötä on tuonut laajan asiakaskunnan ostajista sekä myyjistä ympäri Lapin lääniä. Kaisu on toiminut aiemmin pitkään pankkisektorilla sekä kiinteistönvälitysalalla. Kaisusta saat varmasti omia toiveitasi kuuntelevan, ammattitaitoisen ja sinua auttavan kiinteistönvälittäjän käyttöösi.

Ota yhteyttä Kaisuun

Kaisu Mikkola

Kiinteistönvälittäjä LKV
0447670061
kaisu.mikkola@helmikodit.fi

Oletko kuullut sanonnan, että ongelmat ovat vain tilanteita ennen ratkaisua? Minun kanssani toimiessa sinun on helppo keskittyä vain itselle tärkeisiin asioihin ja minä ratkon ongelmat sinun puolestasi. Olen koko ikäni toiminut rakentamisen, remontoinnin ja myymisen aloilla. Nyt kun lapseni ovat jo sen verran vanhoja, niin on minun aikani toteuttaa pitkäaikaista haavetta, auttaa ihmisiä asuntojen myynnin/oston saralla. Minulta saat tarpeen vaatiessa hyviä vinkkejä, miten saat asunnostasi paremman hinnan, tai jos uudessa kodissa olisi vielä pientä laitettavaa. Olen ihmisenä lämmin ja helposti lähestyttävä. Olen ihmisten keskuudessa omimmillani. Soita minulle niin ratkotaan sinun unelmat yhdessä!

Ota yhteyttä Mikaan

Mika Körkkö

Myyntineuvottelija
0447670062
mika.korkko@helmikodit.fi

Katri Kaihua työskentelee meillä myyntisihteerinä. Katri pitää huolen myyntikohteiden asiakirjahallinnasta ja auttaa välittäjiemme toimia,  jotta he voivat keskittyä asiakkaiden palvelemiseen parhaalla mahdollisella tavalla. Katri löydät toimistoltamme jossa hän vastanottaa asiakkaat mieleenpainuvan hymyn kera.

Ota yhteyttä Katriin

Katri Kaihua

Myyntisihteeri
0164250080
Katri.kaihua@helmikodit.fi

Ota yhteyttä
close slider


* = Pakollinen kenttä

Hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käyttämisen yhteydenottoa varten.
Rekisteriseloste