Lapinlumo – rauhallisella alueella keskustan kupeessa

Lapinkatu 3, 3. kaupunginosa

Lapinlumo edustaa totuttua raikkaampaa sekä laadukkaampaa asumista rauhallisella alueella ja omalla tontilla vain kilometrin päässä keskustasta.

Laadukasta asumista uudiskohteessa, vain kilometrin päässä keskustasta

Lapinlumo tarjoaa asukkailleen mukavan rauhallisen ympäristön noin kilometrin päästä Rovaniemen keskustasta. Alue kehittyy kaiken aikaa, ja uudisrakennuskantaa ei juuri lähempänä keskustaa ole.

Kohde eroaa alueen muista rakennuksista raikkaan vaalean värinsä ja arkkitehtonisten ratkaisujen ansiosta. Kaikki yksityiskohdat on rakennettu harkiten ja laadukkaasti. Jokaiseen asuntoon kuuluu parvekkeet, parvekelasitukset ja esimerkiksi induktioliedet automaattisesti. Sähköinen mukavuuslämmitys kylpyhuoneessa ja tornikiukaat tuovat elämänlaatua arkeen.

Kohde on omalla tontilla, mikä tekee hoitovastikkeesta huomattavan edullisen.

Kohteen välittömässä läheisyydessä on kaksi kauppaa, Korkalovaaran peruskoulu ja päiväkoti. Kilometrin päässä olevaan jokirantaan ja Arktikumin puistoalueisiin on hyvät yhteydet.

3. kaupunginosa

Aivan Rovaniemen keskustan vieressä sijaitseva 3. kaupunginosa on kasvanut ja lisännyt suosiotaan paljon viime vuosina. Alueella viihtyvät sekä nuoriso että ikääntyneet. Alue sopii rauhallisuutensa vuoksi erinomaisesti myös lapsiperheille.

Alueella on kaksi kauppaa, Korkalovaaran peruskoulu ja päiväkoti. Alueella yhdistyvät keskusta-asumisen helppous ja rauhallisuus. Arvostetulta asuinalueelta on lyhyt matka liikuntamahdollisuuksien äärelle ja hyvät bussiyhteydet, autotiet ja kevyenliikenteenväylät keskustaan.

Kilometrin etäisyydellä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä oleva jokiranta ja Arktikumin puistoalue tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet rentoutumiseen.

Myynnissä olevat asunnot:

Ota yhteyttä

Kyllä kiitos, haluan samalla tilata uutiskirjeen ja saada ensimmäisenä tiedon uusista kohteista sekä ajankohtaisista asuntouutisista

Kaikki uudiskohteet

Uusi koti Saarenkylästä

Rantinkuja, Saarenkylä Miltäpä kuulostaisi uusi ja laadukas rivitalokoti keskeiseltä paikalta Saarenkylää?  Kun kysymme Rovaniemeläisiltä missä haluatte asua, saamme useasti kuulla suositun Saarenkylän kaupunginosan nimen. Eikä suotta, onhan alue todella idyllinen,…

Lue lisää

Lapinlumo – rauhallisella alueella keskustan kupeessa

Lapinkatu 3, 3. kaupunginosa Lapinlumo edustaa totuttua raikkaampaa sekä laadukkaampaa asumista rauhallisella alueella ja omalla tontilla vain kilometrin päässä keskustasta. Laadukasta asumista uudiskohteessa, vain kilometrin päässä keskustasta Lapinlumo tarjoaa asukkailleen…

Lue lisää

Asunnon digimyyntipalvelusta!

Pohditko kotisi tai vapaa-ajan asuntosi myyntiä koronaviruksen aihuttaman poikkeustilan aikana? Älä huoli, ota yhteyttä!