Asunto Oy Rovaniemen Riista-aitta

Riistatie 1 A, 96100 Rovaniemi

Arjen helppoutta ja viihtyisää asumista Rovaniemen keskustassa

Asunto Oy Rovaniemen Riista-aitta on jatkoa Lapinaukean monimuotoiselle ja ilmeikkäälle kaupunkirakentamiselle. Talo rakentuu jo valmistuneen Riistasalon jatkoksi, paljon kysytylle, korttelin kulmapaikalle. Erinomainen sijainti keskustan palveluiden äärellä, toimivat ja laadukkaat asumisratkaisut sekä kaikki modernin kodin mukavuudet. Sellainen on uusi kotisi Rovaniemen Riista-aitassa.

Upeita koteja moneen makuun ja elämäntilanteeseen

Rovaniemen Riista-aittaan rakentuu kaikkiaan 43 uutta kaupunkikotia. Asuntojen koot vaihtelevat 29,0 myksiöstä aina 76,0 m2 tilavaan kolmen huoneen kotiin. Tulevien asuntojen neliöt on pyritty käyttämään mahdollisimman tehokkaasti ja suunnittelussa onkin panostettu arjen toimivuuteen. Huoneistojen suuret ikkunat tuovat asuntoihin tilan tuntua ja valoisuutta. Kaikista asunnoista löytyy lisäksi parveke tai ranskalainen parveke. Lämmityksenä kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Riista-aitan piha-alue, samoin kuin koko Lapinaukean korttelialue, on suunniteltu autottomaksi alueeksi, joten jalkaisin ja pyöräillen tapahtuva liikenne rauhoittaa asuinaluetta, sekä tekee asumisesta turvallista ja viihtyisää. Yhtiön autopaikat sijoitetaan pääosin maanalaiseen autohalliin, josta on vaivaton kulkuyhteys hissillä asuinkerroksiin. Muutamia autopaikkoja löytyy myös pihatasolta.

Varaa nyt oma upea kaupunkikotisi!

Asuminen uudessa kodissa, Rovaniemen keskustassa, tekee arjesta helppoa ja mu­kavaa. Lentoaseman, junaradan ja hyvien kulkuyhteyksien ansiosta Rovaniemelle on helppo tulla ja kaikki mitä tarvitset, on aina mukavan lähellä.

Lapin pääkaupungin keskeisimmät palvelut ovat Riista-aitan asukkaiden välittömässä läheisyydessä ja helposti saavutettavissa, jopa ilman omaa autoa. Arki helpottuu, kun kaupat, koulut ja muut peruspalvelut ovat kävelyetäisyydellä kodista. Myös nykyaikai­set Rinteenkulman ja Revontulen kauppa­keskukset ja kaupungin ydinkeskusta, monipuolisine palveluineen ja kävelykatuineen, ovat kaikki vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Rovaniemen sijainti kahden ison joen, Kemi­joen ja Ounasjoen, risteyksessä mahdollistaa lisäksi loistavat virkistäytymismahdollisuu­det niin kesäisin kuin talvisinkin. Merkittyjä venereittejä on noin 40 km ja talvisin jäälle avataan sekä kävely että hiihtourat. Ounasvaaran hiihtokeskus ja muut lukuisat Rovaniemen kaupungin tarjoamat harrastusmahdolli­suudet luovat aktiiviselle asukkaalle virikkeellisen asuinympäristön.

Uuden kodin edut
Vastavalmistuneessa asunnossa pääset nauttimaan monista eduista, joita vanha asunto ei pysty tarjoamaan. On aika tehdä fiksu valinta.

Mukavaa ja helppoa asumista
Vastavalmistuneessa kodissasi kaikki on puhdasta, toimivaa ja koskematonta. Modernit kodinkoneet ja nykyaikaisin talotekniikka helpottavat elämääsi ja lisäävät asumismukavuutta.

Koti oman makusi mukaan
Uuden asunnon ensimmäisenä omistajana pääset valitsemaan mieleisesi kodinkoneet, kaapistot, pintamateriaalit ja muut mahdollisesti tarjolla olevat vaihtoehtoiset asumisratkaisut.

Ennakoitavat asumiskustannukset
Uudiskohteessa sinun ei tarvitse vaivata päätäsi tulevalla putkiremontilla, julkisivun uusimisella tai muilla suuria summia ja pitkiä aikoja vaativilla korjaustöillä.

Vihreämpi valinta
Energiatehokkaat ja vesipihit kodinkoneet, nykyaikainen talotekniikka sekä erinomainen lämmöneristys ovat itsestäänselvyyksiä kaikissa uudiskohteissamme. Tältä osin kannat lähes automaattisesti oman kortesi kekoon luonnonvarojen säästämisen puolesta.

Joustavat rahoitusvaihtoehdot
Kun ostat asunnon uudiskohteesta, voit itse päättää, maksatko asuntosi pankkilainalla vai taloyhtiön yhteisellä lainalla eli yhtiölainalla. Yhtiölaina on valmiiksi kilpailutettu ja neuvoteltu puolestasi, etkä tarvitse sitä varten erillisiä vakuuksia.

Uuden asunnon ostaminen on iso ja tärkeä päätös. Olemme täällä tukenasi ja apunasi, joka käänteessä ja aina tarvittaessa.

Ota yhteyttä

  Kyllä kiitos, haluan samalla tilata uutiskirjeen ja saada ensimmäisenä tiedon uusista kohteista sekä ajankohtaisista asuntouutisista

  Kaikki uudiskohteet

  Asunto Oy Rovaniemen Riista-aitta

  Riistatie 1 A, 96100 Rovaniemi Arjen helppoutta ja viihtyisää asumista Rovaniemen keskustassa Asunto Oy Rovaniemen Riista-aitta on jatkoa Lapinaukean monimuotoiselle ja ilmeikkäälle kaupunkirakentamiselle. Talo rakentuu jo valmistuneen Riistasalon jatkoksi, paljon…

  Lue lisää

  Uusia koteja Vennivaaran uudelle asuinalueelle!

  Rakkakiventie 5, 96190 Rovaniemi Vennivaara on erityisesti lapsiperheiden suosima, nopeasti kasvava ja kehittyvä kaupunginosa, jossa pääsee nauttimaan rauhallisesta asuinympäristöstä, kuitenkaan olematta liian kaukana arjen peruspalveluista. Eteläkeskuksen marketteihin ja erikoisliikkeisiin pääsee…

  Lue lisää

  Asunto Oy Rovaniemen Rantapolku

  Keskeinen sijainti Saarenkylässä, upeat vesistömaisemat kodin ikkunoista, sekä taloyhtiön oma ranta. Laadukas suunnittelu ja toteutus. Nämä kaikki ja paljon muuta toteutuvat uudessa, Saarenkylään rakennettavassa Asunto Oy Rovaniemen Rantapolussa. Kohde on…

  Lue lisää

  Tilaa ilmainen arviokäynti!

  Pohditko kotisi tai vapaa-ajan asuntosi myyntiä?