Uusia koteja Vennivaaran uudelle asuinalueelle!

Rakkakiventie 5, 96190 Rovaniemi

Vennivaara on erityisesti lapsiperheiden suosima, nopeasti kasvava ja kehittyvä kaupunginosa, jossa pääsee nauttimaan rauhallisesta asuinympäristöstä, kuitenkaan olematta liian kaukana arjen peruspalveluista. Eteläkeskuksen marketteihin ja erikoisliikkeisiin pääsee muutamassa minuutissa uutta tietä pitkin, ilman liikennevaloissa odottelua.

Vennivaarasta löydät upeat ulkoilumaastot, kesäisin metsään pääsee omalta kotiovelta, talvisin kattava hiihtolatuverkosto ja moottorikelkkareitti kulkee lähes vierestä. Alueelta löytyy lapsiperheitä ajatellen useampi päiväkoti, leikkipuistoja sekä kuntoilusta nauttiville ulkokuntosali.

Rakennettava kohteemme on suunniteltu laadukkaaseen ja helppoon asumiseen. Asunnot toimivat ensikotina, omakotitalon jälkeisenä kotina tai perheasuntona. Olemme kiinnittäneet suunnittelussa erityistä huomiota kodin arjen toimivuuteen. Pintamateriaalit ja varustelutaso ovat kohteessamme laadukasta ja työnjälki viimeisteltyä.

Meidän tehtävämme on suunnitella toimivia ja turvallisia koteja vuosikymmeniksi eteenpäin. Haluamme panostaa suunnittelussa ennenkaikkea kodin toimivuuteen ja tyylikkääseen ulkonäköön.

Asuinympäristö

As Oy Rovaniemen Metsärakka rakennetaan Rovaniemelle, Vennivaaran uudelle asuinalueelle osoitteeseen Rakkakiventie 5, 96190 Rovaniemi..

Kasvava ja suosittu, rauhallinen alue ulkoilumaastoineen on turvallinen paikka asua ja metsäistä maisemaa voit ihailla omasta olohuoneesta. Hiihto- ja moottorikelkkareiteille pääset miltei kotiovelta.

Sijainti kartalla

Käytännöllinen koti

Metsärakan pohjaratkaisut ovat selkeät ja valoisat. Yhdistetty olohuone/keittiö on tilava ja isoista ikkunoista tulee upeasti luonnonvaloa sisään. Valittavissa on kaksi erikokoista kolmiota ja yksi neliö. Eteisen läheisyydessä oleva, erillinen kodinhoitotila saa arjen sujumaan ja jokaiselle huoneistolle kuuluu kaksi autopaikkaa sekä varastoa.

Huoneiston B 1 keittiö, 71,5 m2
Huoneiston A 1 keittiö, 68 m2
Pohjakuva A 3
Huoneisto A 1 ja A 2, 68 m2

Mukavuutta ja energiatehokkuutta.

Asuntosi lämpö tuotetaan nykyaikaisella ja energiatehokkaalla maalämpöjärjestelmällä ja kaikissa tiloissa on vesikiertoinen lattialämmitys vakiona. Lämmöntuotanto on edullista, joten hoitovastike pysyy maltillisena nyt ja tulevaisuudessa. Samalla tulet antaneeksi luonnolle oman pienentyneen hiiilijalanjälkesi lämmöntuotannon osalta.

Huoneiston B 1 olohuone, 71,5 m2

Kotimaista rakentamista ammattitaidolla

Meille on tärkeää hyvä työnjälki ja tyytyväinen asiakas. Pidämme huolta myös työssämme siitä, että saat varmasti turvallisen ja pitkäkestoisen asunnon. Kotisi rakennustarvikkeet pyrimme ostamaan suomalaisilta ja paikallisilta toimittajilta.

Havainnenkuva olohuone B 1, 71,5 m2
Pohjakuva B 1, 71,5 m2
Pohjakuva B 2-B 4, 71,5 m2
Pohjakuva B 5, 79,5 m2
Huoneiston B 1 kylpyhuone ja sauna
Huoneiston B 1 takaterassin maisemaa

Ota yhteyttä

  Kyllä kiitos, haluan samalla tilata uutiskirjeen ja saada ensimmäisenä tiedon uusista kohteista sekä ajankohtaisista asuntouutisista

  Kaikki uudiskohteet

  Asunto Oy Rovaniemen Riista-aitta

  Riistatie 1 A, 96100 Rovaniemi Arjen helppoutta ja viihtyisää asumista Rovaniemen keskustassa Asunto Oy Rovaniemen Riista-aitta on jatkoa Lapinaukean monimuotoiselle ja ilmeikkäälle kaupunkirakentamiselle. Talo rakentuu jo valmistuneen Riistasalon jatkoksi, paljon…

  Lue lisää

  Uusia koteja Vennivaaran uudelle asuinalueelle!

  Rakkakiventie 5, 96190 Rovaniemi Vennivaara on erityisesti lapsiperheiden suosima, nopeasti kasvava ja kehittyvä kaupunginosa, jossa pääsee nauttimaan rauhallisesta asuinympäristöstä, kuitenkaan olematta liian kaukana arjen peruspalveluista. Eteläkeskuksen marketteihin ja erikoisliikkeisiin pääsee…

  Lue lisää

  Asunto Oy Rovaniemen Rantapolku

  Keskeinen sijainti Saarenkylässä, upeat vesistömaisemat kodin ikkunoista, sekä taloyhtiön oma ranta. Laadukas suunnittelu ja toteutus. Nämä kaikki ja paljon muuta toteutuvat uudessa, Saarenkylään rakennettavassa Asunto Oy Rovaniemen Rantapolussa. Kohde on…

  Lue lisää

  Tilaa ilmainen arviokäynti!

  Pohditko kotisi tai vapaa-ajan asuntosi myyntiä?