helmikodit_myymassa_tilaa_arviokaynti_1500790001

Pohditko kodin tai vapaa-ajan asunnon myyntiä?

Joillekin helmi merkitsee suurinta ja arvokkainta, meille se tarkoittaa kaikkia koteja. Jokainen välitettävä asunto on yhtä arvokas helmi, jonka välittäminen on meille kunnia-asia.

Helmikotien toimintatapa on henkilökohtainen: soitto tai tapaaminen. Varmistamme, että tiedät kuun jokaisena päivänä, missä vaiheessa kotisi myynti on. Toimimme oppaanasi, oli matka sitten pitkä tai lyhyt.

On tärkeää, että saat kodistasi hyvän hinnan. Yhtä lailla tärkeää on löytää oikea ostaja oikeaan kotiin. Olemme myyntihenkisiä, alamme pitkän linjan ammattilaisia. Olemme vastuullinen ja luotettava kumppani osana kodinvaihtoasi.

Haluamme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla yhdessä elämäsi suurimmista taloudellisista päätöksistäsi, asunnon myynnissä. Se onnistuu aidolla palveluhalukkuudellamme ja vahvalla ammattitaidollamme. Tervetuloa palveltavaksi!

Oma Helmi-välityspalvelu

Oma Helmi -palvelumme sisältää kohteen arvioinnin, aktiivisen myyntityön, laajan kohdeilmoittelun omilla sivuillamme, internetin suosituimmissa asuntoportaaleissa sekä sosiaalisessa mediassa. Lisäksi Oma Helmi -palveluun kuuluu aina halutessasi videoesittely sekä 360-kuvaus normaalien valokuvien lisäksi.

Kotisi esitellään sinulle sopivana aikana yleis- ja henkilökohtaisen yksityisesittelyn voimin. Lisäksi kaikki kaupantekoon liittyvät järjestelyt sekä ilmoitukset eri toimijoille kuuluvat luonnollisesti hintaan. Meidät saat kiinni myös kaupanteon jälkeen, mikäli tarvitset apua tai neuvontaa asuntokauppaasi liittyen.

Välityspalkkiomme on 4,3 % velattomasta kauppahinnasta + asiakirjakulut 195 €. Minimipalkkio 3200 € (+ asiakirjakulut 195 €).

Vapaa-ajan asuntojen välityspalvelu

Palvelumme sisältää kohteen arvioinnin, aktiivisen myyntityön, laajan kohdeilmoittelun omilla sivuillamme, internetin suosituimmissa asuntoportaaleissa sekä sosiaalisessa mediassa. Lisäksi palveluun kuuluu aina halutessasi videoesittely sekä 360-kuvaus normaalien valokuvien lisäksi.

Lisäksi kaikki kaupantekoon liittyvät järjestelyt sekä ilmoitukset eri toimijoille kuuluvat luonnollisesti hintaan. Meidät saat kiinni myös kaupanteon jälkeen, mikäli tarvitset apua tai neuvontaa asuntokauppaasi liittyen.

Välityspalkkiomme on 4,9 % velattomasta kauppahinnasta + asiakirjakulut 195 €. Minimipalkkio 4950 € (+ asiakirjakulut 195 €).

Mitä välityspalvelumme sisältää?

Hinta-arvio

Kuvat ja asiakirjat

Markkinointi

Esittelyt

Tarjousneuvottelu

Kaupanteko

Asiakkaiden kertomaa

Taloni oli myynnissä toisella välittäjällä melkein 2 vuotta. Talo myyntiin Helmikotien kautta ainoastaan 2 viikon aikana. Kiitos! Suosittelen!

Okt talon myyjä, Rovaniemi

Alku näytti todella haastavalta kun huoneistoa ei käynyt moni katsomassa, mutta teitte kyllä sinnikkäästi töitä että löysitte ostajan. Kiitos teille hyvästä työstä.

Osakehuoneiston myyjä, Rovaniemi

Kiitos Kaisu miellyttävästä ja ystävällisestä palvelusta kun ostimme ensiasuntoamme!

Osakehuoneiston ostaja, Rovaniemi

Tilaa ilmainen arviokäynti!

Pohditko kotisi tai vapaa-ajan asuntosi myyntiä?