Etsitkö uutta kotia tai vapaa-ajan asuntoa?

Katso myytävät asuntomme ja uudiskohteemme.

Myytävät kohteet

Katso täältä myynnissä olevat asuntomme.

Uudiskohteet

Katso täältä myynnissä olevat uudiskohteemme.

Tilaa uutiskirjeemme!

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi kuulet ensimmäisten joukossa mm. uusista kohteistamme.

Tietosuojaseloste  Annan suostumukseni siihen, että välitysliike saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. sähköposti)

  Tee ostotoimeksianto

  Eikö unelmakotia tai vapaa-ajan asuntoa löydy vapailta markkinoilta vai etkö ehdi kiertelemään asuntoesittelyissä? Anna meidän etsiä asunto puolestasi!

  Kerro toiveesi

  Kerro meille toiveistasi. Voit kertoa esimerkiksi miltä asuinalueelta tai kadulta etsit asuntoa sekä minkä hintaista ja kokoista etsit. Otamme asunnon etsinnässä huomioon myös muut asuntoa koskevat toiveesi.

  Olet etusijalla

  Ilmoitamme sinulle, kun toiveitasi vastaava kohde tulee myyntiin jo ennen kuin alamme markkinoimaan sitä julkisesti. Jos tarjoamamme kohde kiinnostaa, pääset tutustumaan siihen ennen muita.

  Ostaja maksaa

  Hankimme asunnon ostossa tarvittavat asiakirjat ja hoidamme kauppojen teon. Ostotoimeksiannon tekijänä maksat välityspalkkion, jos sinua miellyttävä koti tai vapaa-ajan asunto löytyy ja kaupat tehdään.

  Asiakkaiden kertomaa

  Taloni oli myynnissä toisella välittäjällä melkein 2 vuotta. Talo myyntiin Helmikotien kautta ainoastaan 2 viikon aikana. Kiitos! Suosittelen!

  Okt talon myyjä, Rovaniemi

  Alku näytti todella haastavalta kun huoneistoa ei käynyt moni katsomassa, mutta teitte kyllä sinnikkäästi töitä että löysitte ostajan. Kiitos teille hyvästä työstä.

  Osakehuoneiston myyjä, Rovaniemi

  Kiitos Kaisu miellyttävästä ja ystävällisestä palvelusta kun ostimme ensiasuntoamme!

  Osakehuoneiston ostaja, Rovaniemi

  Tilaa ilmainen arviokäynti!

  Pohditko kotisi tai vapaa-ajan asuntosi myyntiä?