Helmikodit LKV on SKVL:n jäsenyritys

Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsenyys takaa välittäjille ajantasaisen tiedon ja työvälineet sekä asiakkaille ammattitaitoisen ja turvallisen palvelun. SKVL toimii yhdyssiteenä verkostossa, joka koostuu lähes 500 paikallisesta kiinteistönvälitystoimistosta ympäri Suomen.

SKVL:n jäsenten toiminta on luotettavaa ja turvallista

SKVL valvoo jäsenyritystensä toimintaa. Se edellyttää jäsenyrityksiltään välityslainsäädännön ja hyvän välitystavan mukaisia toimintatapoja. Jos jokin asia ei mene odotustesi mukaisesti, voit ilmoittaa siitä Suomen Kiinteistönvälittäjäliittoon. Viestisi käsitellään asianmukaisesti ja saat siihen aina vastauksen.

Asiantuntevuus ja osaaminen ovat sinun etusi

SKVL:n jäsenyritysten välittäjät ovat asuntomarkkinoiden erikoisasiantuntijoita. He saavat jatkuvaa koulutusta alan viimeisimmistä suuntauksista ja lainsäädännöstä. Jäsenyritykset tarjoavat asiakkailleen aina ajantasaista, puolueetonta tietoa asuntomarkkinoiden tilanteesta, kehityksestä sekä hinnoittelusta.

Laaja verkosto mahdollistaa paikalli­suuden valta­kunnallisesti

SKVL:n verkostoon kuuluu lähes 500 paikallista kiinteistön­välitys­toimistoa ja 1 600 ammatti­taitoista välittäjää ympäri Suomea.

Tilaa ilmainen arviokäynti!

Pohditko kotisi tai vapaa-ajan asuntosi myyntiä?