Asunto Oy Rovaniemen Rantapolku

Keskeinen sijainti Saarenkylässä, upeat vesistömaisemat kodin ikkunoista, sekä taloyhtiön oma ranta. Laadukas suunnittelu ja toteutus.

Nämä kaikki ja paljon muuta toteutuvat uudessa, Saarenkylään rakennettavassa Asunto Oy Rovaniemen Rantapolussa.

Kohde on sijainnin puolesta mitä mainioin, koska Saarenkylän kaikki palvelut ovat lyhyen matkan päässä uudesta kodista, mutta asut kuitenkin todella rauhallisella paikalla. Sijainti päättyvän kadun varrella ja upeat vesistömaisemat pudaksen rannalla tekevät tästä kohteesta todella halutun. Kohde rakennetaan omalle tontilla ja taloyhtiön ranta on asukkaiden käytössä.

Taloyhtiössä on kaksi asuinrakennusta, joissa 12 laadukasta huoneistoa sekä piha-alueella autokatosrakennus ja parkkipaikat.

A talosta näkymä on aamuauringon suuntaan, peltomaisemaan ja pudakselle.

B talon asunnoista taas upeat, ja esteettömät näkymät pudakselle. Etelään päin oleva takapiha ja isot ikkunat tuovat upeasti luonnonvaloa huoneistoihin.

Huoneistoiden oleskelualueisiin on satsattu tässä kohteessa erityisesti.

Olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä avaraa tilaa ja korotettu sisäkatto tuo ilmavuutta. Lisäksi runsaat kodinhoitotilat tekevät tästä näistä asunnoista todella toimivat. Makuuhuoneista on tehty kompaktin kokoiset, eikä hukkaneliöitä näissä kodeissa ole ollenkaan.

Asuinympäristö

Rantapolulla sijaitseva kotisi on hyvällä paikalla. Asut omassa rauhassa, viihtyisässä ympäristössä. Kuitenkin kaikki Saarenkylän palvelut ovat hyvin lähellä sinua ja lähikauppoja löytyy peräti kaksi kappaletta, ihan kivenheiton päässä kotiovelta. Tontti on oma ja taloyhtiön asukkaiden käytössä on myös ranta-alue. Keskustaan tulee matkaa vain n. 3 km joten autoton elämäkin on mahdollista

Käytännöllinen koti

As Oy Rovaniemen Rantapolulla pohjaratkaisut ovat selkeät ja valoisat. Yhdistetty olohuone/keittiö on tilava ja isoista ikkunoista tulee upeasti luonnonvaloa sisään. Huoneistot rakennetaan yhteen kerrokseen. Osassa huoneistoista pääset nauttimaan rantamaisemista myös löylyhuoneessa koska olohuoneen seinään on suunniteltu ikkuna josta pääset ihailemaan maisemia kiukaalle vettä samalla heittäen.

Mukavuutta ja energiatehokkuutta.

Taloyhtiö on rakennettu nykyajan toiveiden mukaisesti ja materiaalit ovat laadukkaat. Jokaiseen huoneistoon kuuluu veloituksetta autokatospaikka, kylmä varastotila asunnon yhteydessä sekä piha-autopaikka. Taloyhtiön lämpö tuotetaan nyky-aikaisella ja energiatehokkaalla maalämmöllä, joka luovutetaan vesikiertoisen lattialämmityksen kautta.

Kotimaista puurakentamista ammattitaidolla

Meille on tärkeää hyvä työnjälki ja tyytyväinen asiakas. Pidämme huolta myös omassa työssämme siitä, että saat varmasti turvallisen ja pitkäkestoisen asunnon itsellesi. Kotisi rakennustarvikkeet pyrimme ostamaan suomalaisilta ja paikallisilta toimittajilta.

Ota yhteyttä

  Kyllä kiitos, haluan samalla tilata uutiskirjeen ja saada ensimmäisenä tiedon uusista kohteista sekä ajankohtaisista asuntouutisista

  Kaikki uudiskohteet

  Asunto Oy Rovaniemen Riista-aitta

  Riistatie 1 A, 96100 Rovaniemi Arjen helppoutta ja viihtyisää asumista Rovaniemen keskustassa Asunto Oy Rovaniemen Riista-aitta on jatkoa Lapinaukean monimuotoiselle ja ilmeikkäälle kaupunkirakentamiselle. Talo rakentuu jo valmistuneen Riistasalon jatkoksi, paljon…

  Lue lisää

  Uusia koteja Vennivaaran uudelle asuinalueelle!

  Rakkakiventie 5, 96190 Rovaniemi Vennivaara on erityisesti lapsiperheiden suosima, nopeasti kasvava ja kehittyvä kaupunginosa, jossa pääsee nauttimaan rauhallisesta asuinympäristöstä, kuitenkaan olematta liian kaukana arjen peruspalveluista. Eteläkeskuksen marketteihin ja erikoisliikkeisiin pääsee…

  Lue lisää

  Asunto Oy Rovaniemen Rantapolku

  Keskeinen sijainti Saarenkylässä, upeat vesistömaisemat kodin ikkunoista, sekä taloyhtiön oma ranta. Laadukas suunnittelu ja toteutus. Nämä kaikki ja paljon muuta toteutuvat uudessa, Saarenkylään rakennettavassa Asunto Oy Rovaniemen Rantapolussa. Kohde on…

  Lue lisää

  Tilaa ilmainen arviokäynti!

  Pohditko kotisi tai vapaa-ajan asuntosi myyntiä?